Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La jornada "Día de l'Emprennedoria en Cooperativa" a la Mancomunitat Camp de Túria aquest matí

Es tracta de donar a conèixer el funcionament de les cooperatives

La Mancomunitat Camp de Túria ha participat aquest matí en la jornada ‘Dia de l'emprenedoria en cooperativa’. Una sessió organitzada per la Universitat de València i Divalterra que s'ha celebrat de manera telemàtica per a respectar tots els protocols establits per Salut Pública contra la Covid-19.

“Conèixer els aspectes conceptuals i de funcionament de les cooperatives, així com la forma de constitució i gestió, indicant els avantatges del model social han sigut alguns dels objectius del matí d'avui”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Celda ha donat la benvinguda a la jornada dirigida fonamentalment a alumnat i professorat de Batxillerat o cicles formatius. Donar a conèixer la fórmula de l'emprenedoria en cooperatives entre les persones joves de les comarques de la província de València és l'objectiu prioritari d'aquestes sessions. La Mancomunitat Camp de Túria agraeix la participació del Taller d'Ocupació de Llíria i als instituts de la comarca.

Les persones connectades han pogut conèixer de primera mà tot el que significa una cooperativa. Des de la perspectiva relacionada amb el règim fiscal, laboral i de seguretat social fins a com emprendre des de zero. Des de l'Acord Territorial d'Ocupació, el personal tècnic pot ajudar les persones a emprendre en aquesta forma d'economia social com a empreses de mercat.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon