Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Handbol federat prepara a Llíria el Campionat Mundial Femení de 2021

Llíria ha acollit el 6 de novembre una reunió preparativa del Campionat del Món d'Handbol Femení 2021 que se celebrarà a Espanya al desembre de 2021, i en el qual la ciutat serà una de les seues seus.

En la trobada han participat l'alcalde Manolo Civera i la regidora d'Esports Vallivana Murgui, al costat d'una delegació de la Reial Federació Espanyola d'Handbol amb el seu president Francisco V. Blázquez. A més, han intervingut de manera telemàtica representants d'altres municipis que també acolliran el Mundial, com l'alcalde de Granollers.

Les parts implicades comencen a preparar així els detalls organitzatius d'esta gran cita esportiva internacional que organitzarà el nostre país per primera vegada en la seua història.

L'alcalde Manolo Civera ha manifestat que, "malgrat estos temps difícils, estem molt il•lusionats amb poder viure el Preolímpic i el Mundial l'any vinent, i seguim amb l'agenda de treball marcada amb la Federació, per a estar a l'altura de la confiança que han depositat en la nostra ciutat i que suposa un gran oportunitat per a projectar Llíria a tot el món des de l'esport".

El primer edil ha lamentat que "no podrem disfrutar dels 'Hispanos' este cap de setmana com estava previst, però mantenim tota la nostra disposició perquè se senten com a casa i amb el desig que el pavelló municipal es puga omplir en el futur, perquè els nostres veïns i veïnes siguen partícips d'estos esdeveniments esportius tan importants".

‘Hispanos’ a Llíria

D'altra banda, Manolo Civera i Vallivana Murgui han visitat esta vesprada a la selecció espanyola d'handbol masculí que estos dies es troba entrenant al Pavelló Pla de l’Arc.

Els ‘Hispanos’ haurien d'haver-se enfrontat demà, a Llíria, contra l'equip nacional d'Eslovàquia, en l'encontre corresponent a la segona jornada de la EHF EURO Cup 2022, però es va haver d'ajornar per les fortes restriccions d'entrada i eixida fixades en este país de centre Europa.

No obstant això, el combinat espanyol ha mantingut el seu pla de treball amb els entrenaments que està realitzant a la localitat edetana.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon