Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Convocades per Llíria les ajudes a la mobilitat per a l'alumnat que estudie fora de la localitat

El programa, que subvenciona el transport del passat curs, està dotat amb 20.000 euros

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria d'Educació, ha convocat el programa d'ajudes a la mobilitat de l'alumnat universitari, de cicles formatius de grau superior i de titulacions artístiques superiors o equivalents corresponent al curs 2019-2020. Esta convocatòria de subvencions, dotada amb 20.000 euros, està destinada als joves que han cursat estudis presencials no inclosos en l'oferta docent dels centres de la localitat.

Les persones beneficiàries podran rebre una ajuda màxima de 170 euros i un mínim de 100 euros, en funció de la seua renda econòmica. En l'última convocatòria, es van concedir un total 131 sol·licituds.

Este programa cobrix part de la despesa de transport dels joves que cursen els seus estudis fora del terme municipal. Per a accedir a ell, es requerix estar empadronat a Llíria i haver aprovat en el curs anterior almenys el 60% de les assignatures o crèdits, excepte per a l'alumnat de primer any acadèmic.

Les sol·licituds es poden presentar des de hui i fins al pròxim 11 de desembre, tant de manera telemàtica per la Seu Electrònica com presencialment en l'Oficina d'Atenció Ciutadana demanant cita prèvia per a fer el registre. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal. Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal