Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A licitació el projecte per a desdoblar les vies de la línia 2 del Metro, incrementará la freqüencia de pas a L'Eliana

El projecte de duplicació entre Paterna i Font del Jarro millorarà el servei i la freqüència de pas als usuaris i usuàries de l'Eliana.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha iniciat els tràmits per a duplicar les vies de la L2 de FGV entre el tram Paterna-Font del Jarro. Concretament ha tret a licitació el contracte per a la redacció de l'Estudi i els Projectes Constructius amb un pressupost de 495.189 euros i un termini de redacció de 24 mesos.

L'actual via única impedeix la programació de serveis amb una freqüència inferior de 15 minuts més enllà de l'estació de Paterna, i condiciona a més el temps de recorregut a la necessitat de l'encreuament en determinades estacions.

Els treballs objecte del contracte inclouen la valoració de tres escenaris diferents per a l'extensió de la doble via bé fins a Santa Rita, l'actual estació de Font del Jarro o la construcció d'una segona estació en aquesta àrea industrial.

L'alcalde, Salva Torrent, ha celebrat l'anunci i ha explicat que aquesta actuació es traduirà en un millor servei per a elianers i elianeres usuaris del metre, ja que permetrà incrementar progressivament els serveis de la línia 2 tant en direcció a València com a Llíria. A més, ha afegit, donarà resposta a una vella reivindicació dels veïns i veïnes d'aquesta zona i avançarà cap a una mobilitat més sostenible.

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon