Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Serra s’adhereix a la xarxa GastroTurística de Turisme Comunitat Valenciana


Serra s’ha adherit a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valencinana L’Exquisit Mediterrani. La participació en esta xarxa i l’ús de la seua marca L’Exquisit Mediterrani implica un compromís amb la conservació, el foment i promoció de la gastronomia de la Comunitat Valenciana com a recurs turístic de primer ordre i producte turístic d’excel·lència.

L’Ajuntament de Serra es coordinarà amb Turisme Comunitat Valenciana en el desenvolupament de la xarxa en tots els àmbits d’actuació i en concret amb els events Fira de la Calderona – Dia de la Cirera i el concurs gastronòmic d’Olla amb Carabassa Vicente Granero Vila de Serra.

“Les experiències turístiques passen per la gastronomia. Una gastronomia que estimula el  desenvolupament econòmic local en la restauració i la xicoteta industria artesanal agroalimentària local.” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Amb esta adhesió treballarem en xarxa promovent l’excel·lència a través de la marca L’Exquisit Mediterrani”, afegix Tusón.

La xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana té com a missió connectar iniciatives i crear nodes en el territori per preservar i desenvolupar la gastronomia pròpia amb paràmetres d’autenticitat, innovació i sostenibilitat com a recurs turístic de primer ordre vinculat al paisatge, a la cultura i a l’economia. 
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :