Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra s’adhereix a la xarxa GastroTurística de Turisme Comunitat Valenciana


Serra s’ha adherit a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valencinana L’Exquisit Mediterrani. La participació en esta xarxa i l’ús de la seua marca L’Exquisit Mediterrani implica un compromís amb la conservació, el foment i promoció de la gastronomia de la Comunitat Valenciana com a recurs turístic de primer ordre i producte turístic d’excel·lència.

L’Ajuntament de Serra es coordinarà amb Turisme Comunitat Valenciana en el desenvolupament de la xarxa en tots els àmbits d’actuació i en concret amb els events Fira de la Calderona – Dia de la Cirera i el concurs gastronòmic d’Olla amb Carabassa Vicente Granero Vila de Serra.

“Les experiències turístiques passen per la gastronomia. Una gastronomia que estimula el  desenvolupament econòmic local en la restauració i la xicoteta industria artesanal agroalimentària local.” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Amb esta adhesió treballarem en xarxa promovent l’excel·lència a través de la marca L’Exquisit Mediterrani”, afegix Tusón.

La xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana té com a missió connectar iniciatives i crear nodes en el territori per preservar i desenvolupar la gastronomia pròpia amb paràmetres d’autenticitat, innovació i sostenibilitat com a recurs turístic de primer ordre vinculat al paisatge, a la cultura i a l’economia. 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon