Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oberta la votació de propostes per als Pressupostos Participatius de l'Eliana

Els veïns i les veïnes empadronades majors de 16 anys poden triar en aquesta tercera fase del programa entre les 127 propostes presentades.

La sisena edició dels Pressupostos Participatius obri el període de votació perquè la ciutadania de l'Eliana trie fins a tres propostes entre els 127 plans viables presentats en la primera fase celebrada entre el 26 de juny i el 12 de juliol. 

Des de llavors els serveis tècnics municipals han seleccionat, d'entre totes les propostes rebudes, aquelles que compleixen les condicions del programa com ara que siguen acciones competència de l'Ajuntament, que no estiguen ja executades o en projecte, que el seu cost estimat no siga superior a l'import disponible o que es puguen desenvolupar dins d'un mateix exercici pressupostari. 

Els plans considerats viables se sotmetran a votació pública entre els veïns i veïnes empadronades en el municipi, majors de 16 anys, del 13 al 31 d'octubre, des de qualsevol dispositiu a través de la web www.lelianaparticipa.es. 

El programa municipal de Pressupostos Participatius és l'eina que disposa l'Ajuntament de l'Eliana per a consensuar conjuntament amb la ciutadania les obres i infraestructures més necessàries a executar en la localitat i que seran incloses en els pròxims pressupostos del 2021.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a elianers i elianeres a contribuir en la fase de votació d'aquesta edició, en la qual cada any participen al voltant de 1.000 persones. A més, ha recordat “si algun veí o veïna no disposa d'ordinador, telèfon o connexió a Internet pot acudir presencialment al Registre General de l'Ajuntament, on rebrà l'acompanyament necessari en el procés d'elecció, per garantir així la màxima participació ciutadana possible”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon