Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Madama Butterfly, dóna principi a la XVI edició de 5 Segles de Música a l'Eliana , des d'octubre 2020 al juny 2021

 El certamen inclourà huit concerts entre el trenta d'octubre de 2020 i el 26 de juny de 2021.

El festival Cinc Segles de Música a l'Eliana es disposa a inaugurar la seua setzena edició aquest divendres 30 a l'Auditori Municipal amb la representació operística de “Madama Butterfly”, una de les obres més conegudes de Giacomo Puccini. La Camerata Lírica d'Espanya, al costat de l'Orquestra Filharmònica de La Manxa, seran les formacions que s'encarregaran d'executar aquesta primera funció d'òpera que es presentarà al públic de l'Eliana.

El director artístic del festival, Vicente Roncero, ha donat a conéixer la programació que s'estendrà fins al 26 de juny i que inclourà un total de huit cites, totes elles a l'Auditori excepte el concert de clausura que tindrà lloc a la Torre del Virrei.

El 28 de novembre serà el segon concert, de títol “Sublime”, amb un instrument com a protagonista, el clavecín Roïal, i l'intèrpret Pablo Gómez Ábalos amb un repertori de Carl Philipp Emanuel Bach, Chsritian Podbielski i Ludwig Van Beethoven. Al desembre, com és habitual, no hi haurà concert i el 30 de gener el públic podrà gaudir amb una selecció de peces de diversos compositors, titulada “Spanish Travelling Virtuosi” interpretada per La Guirlande.

El 27 de febrer serà el torn d'un quartet de corda, Ensemble Scherzo de València, que interpretarà a tres grans compositors com Beethoven, Stravinski i Borodin. I ja al març, el dia 27, les dones tornen a adquirir el protagonisme merescut amb un quartet femení anomenat Piacere dei Traversi i un repertori escrit o relatiu a dones.  

A l'abril, el dia 24, un trio de trompeta, trombó i piano faran un repertori de música contemporània titulat “Sinèrgies”, per a donar pas el 29 de maig a Harmonie Ensemble, formació que ja ha passat pel festival, amb la Segona Simfonia de Brahms. El concert de clausura serà el 26 de juny a la Torre del Virrei amb altres assidus al festival, el genial quintet Spanish Brass en aquesta ocasió amb el cantautor Carles Dénia i un repertori de cançons populars que inclou peces de Serrat, Raimon o La Gossa Sorda.

Aquesta temporada tots els concerts són de pagament, havent-se d'adquirir les entrades en la web municipal www.elientrada.es. Els aforaments seran reduïts i es guardaran totes les mesures de seguretat davant el Covid-19, com és preceptiu.

La regidora de Cultura Eva Santafé ha manifestat la seua satisfacció per poder oferir des de la seua àrea, malgrat totes les dificultats producte de la pandèmia, aquest cicle de concerts “que ja compta amb la solera suficient com per a ser un dels principals pilars de la programació cultural del municipi”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon