Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El coet és objecte de diverses pintures artístiques de grafiti a l'entrada de Bétera. L'art urbà secundat per l'Ajuntament

La creativitat dels més joves de Bétera ha estat present aquest dissabte gràcies al Taller de Grafiti organitzat per l'àrea de Joventut.

Esport, cultura i música també han tingut lloc aquest cap de setmana amb activitats en entorns segurs i previstos de mesures anticovid.

Des d'aquest dissabte l'entrada a Bétera per la carretera València llueix diferent després que gràcies a l'àrea de Joventut s'haja introduït l'art urbà en el municipi.

El dissabte al matí va començar amb molta creativitat després que la regidoria de Joventut duguera a terme un Taller de Grafiti en el qual van participar un grup de joves de Bétera. Let’s Grow ha sigut l'encarregat al costat d'aquests joves del municipi de dur a terme aquest grafiti que ha tingut com a temàtica els coets i que ha fet que Bétera s'haja estrenat en aquesta mena d'art urbà. “Bétera és un poble amb ànima coetera i hem volgut que es representara aquest sentiment en la primera manifestació d'art urbà en el municipi”, ha comentat la regidora de Joventut, María Segura.

En aquesta primera edició s'ha utilitzat el coet, però en pròximes edicions d'art urbà es reflectiran noves temàtiques que representen al poble de Bétera. Sens dubte, una mescla de tradició i modernitat que perdurarà en les parets del municipi.

Al mateix temps, va tindre lloc el Taller de Rap Positiu a Casa Nebot al qual van acudir també diversos joves de Bétera per a participar en un entorn segur d'unes lliçons de rap impartit per Nacidos de la Tierra.

Altres activitats lúdiques

Al seu torn, durant el cap de setmana s'han organitzat diferents activitats sempre seguint les mesures de seguretat, higiene i distància social establides. Entorn a l'esport, el Club Tir d’Arc Carraixet ha realitzat una tirada de tir amb arc puntuable per a la Lliga Estreles a la qual va acudir l'Alcaldessa de Bétera i regidora d'Esport, Elia Verdevío per a recolzar i animar al club beterense en aquesta competició.

Durant la tirada, Elia Verdevió, va rebre per part del Club un xicotet obsequi en agraïment a la seua col·laboració amb l'esport i en concret, amb el tir a l'arc. “Ha sigut una sorpresa. Aquest premi no és només per a mi sinó per a tots els veïns i veïnes de Bétera que assistint a aquestes activitats esportives ens ajuden a fomentar l'esport i donar-li visibilitat. L'Ajuntament de Bétera està al costat de l'esport i dels seus esportistes, tinguen més o menys seguidors”, va explicar l'Alcaldessa de Bétera.

La cultura i la música també han estat present aquest dissabte amb l'actuació “Les Aventures de Monsieur Jules” amb Albert Guinovart – Piano i Spanish Brass, que, amb seu a Bétera, ha aconseguit el Premi Nacional de Música 2020 atorgat pel Ministeri de Cultura i Esport.

Els assistents, entre els quals es trobaven diversos regidors de l'equip de Govern, van poder escoltar gratuïtament a aquest quintet de metalls que, amb més de 30 anys de trajectòria en la música de cambra, és un dels més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol.

El diumenge, l'Escola de Veu María José Bes va cantar a la terra en una audició dels seus alumnes que va congregar a nombrosos assistents en el Resort Mas Camarena on es van complir totes les mesures de distància social. Un recital que va omplir el recinte de música, emoció i medi ambient gràcies a la col·laboració del Consorci Valencià Interior que va completar l'acte amb una ponència sobre la conscienciació del reciclatge. L'Alcaldessa de Bétera i la regidora de Medi Ambient, Gloria Campomanes van coincidir en expressar “un diumenge musical i amb sentiment carregat de bones pràctiques mediambientals”. En definitiva, un cap de setmana d'activitats segures a Bétera.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon