Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana convoca les ajudes de material escolar del curs 2020/2021 per a famílies vulnerables

 

 La regidoria de Polítiques Socials obri el termini per a presentar les sol•licituds de les prestacions dirigides a les famílies beneficiàries d'Emergència Social.

L'Ajuntament de l'Eliana ha convocat les ajudes de material escolar per al curs acadèmic 2020/2021, destinades a famílies empadronades i residents en el municipi amb menors a càrrec que cursen Educació Infantil, Primària i Secundària, tant en centres docents públics com concertats i/o centres específics d'Educació Especial.

Les famílies hauran de complir els requisits per a ser beneficiàries de les prestacions econòmiques individualitzades d'Emergència Social, en la seua modalitat d'acció extraordinària. La renda per càpita familiar no podrà superar l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM) de 537,84 euros al mes i l'import màxim a concedir per menor escolaritzat serà de 75 euros. 

La concessió de la prestació estarà subjecta al lliurament de les factures de compra del material escolar com a justificant de la despesa realitzada. No s'admetrà cap altre tipus de justificant com per exemple rebuts o tiquets.

Els interessats poden recollir la sol•licitud en el Centre de Serveis Socials (c/Félix Rodríguez de la Font, 4) i presentar-la dins del termini establit, de l'1 al 23 d'octubre, per registre d'entrada de l'Ajuntament. No obstant això, existeix un telèfon d'informació per a resoldre possibles dubtes a través del 96 275 80 30, marcant les extensions 504 o 515.

La regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha recordat que aquestes ajudes s'emmarquen dins de les ajudes d'Emergència Social 2020, en el qual el consistori destina més de 180.000 euros per a pal•liar les despeses imprescindibles de les famílies elianeres que el precisen.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon