Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria establix mesures extraordinàries davant l'augment de contagis per Covid al municipi

Llíria:

Mitjançant Resolució d'Alcaldia publicada hui, l'Ajuntament de Llíria ha adoptat una sèrie de mesures extraordinàries per a frenar la propagació del Covid-19 al municipi, seguint també les recomanacions de Salut Pública, davant el preocupant i significatiu augment dels contagis entre la població que s'ha produït en les dues últimes setmanes i que ha afectat també dos centres educatius de la localitat, a més d'altres brots d'origen social.

Les mesures aprovades seran efectives a partir de demà dijous i estaran vigents durant 15 dies, fins al pròxim 12 de novembre, podent-se modificar en funció de l'evolució sanitària.

D'esta manera, s'ha adoptat el tancament dels parcs i jardins, i zones de jocs infantils. El Parc de Sant Vicent estarà també tancat a excepció de per a passejos i esport individual.

S'han suspés totes les activitats culturals i tallers organitzats per l'Ajuntament de Llíria i s'han cancel·lat els actes de les associacions o entitats privades que se celebren en instal·lacions municipals. 

Igualment, s'ha acordat el tancament dels vestidors de les instal·lacions esportives, l'Espai Jove i la Biblioteca municipal.

En els serveis municipals, es manté l'atenció presencial en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, Serveis Socials i Oficina de Recaptació amb cita prèvia. En la resta de dependències s'atendrà només telefònicament.

D'altra banda, es mantindran oberts els mercats no sedentaris i el Cementeri Municipal, encara que en estos espais s'intensificarà el protocol Covid i es demana a la ciutadania corresponsabilitat en el compliment de les normes.

Finalment, l'alcalde Manolo Civera ha volgut fer "una crida a la calma, però especialment a la responsabilitat i prudència de tota la ciutadania, per a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i complir la normativa vigent".

"Des del comportament exemplar que han demostrat els nostres veïns i veïnes fins ara, hem de continuar demanant disciplina i un major esforç per a minimitzar els riscos que continuen estant molt presents", al mateix temps que ha recomanat "evitar les reunions socials en la mesura que siga possible". 

VIDEO



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon