Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera organitza uns tallers per a conscienciar i sensibilitzar als més joves sobre la violència de gènere

Bétera:


· L'objectiu se centra en la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència de gènere.

· El pròxim 25 de novembre Bétera commemorarà el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

 

L'àrea de la Dona i Igualtat ja prepara les seues activitats per a la commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre. La prèvia ha començat amb la posada en marxa dels tallers "Qui bé et vol, et farà riure" en l'IES Els Alfàbegues per a conscienciar, sensibilitzar i previndre la violència de gènere.

Durant aquesta setmana els alumnes d'aquest centre escolar estan assistint a unes activitats didàctiques i pedagògiques en les quals s'utilitza el mètode teatral per a acostar-se al públic adolescent i empatitzar amb ells.

Hui mateix la regidora de Dona i Igualtat, María José Yago, ha assistit a una d'aquestes activitats on la formació sobre valors d'igualtat, tolerància, respecte, no discriminació i rebuig a la violència ha estat present.

La fi d'aquests tallers és que l'alumnat afronte el tema de la violència de gènere des d'una perspectiva diferent, suscitant interés i curiositat. Tot això perquè la representació de situacions conflictives i la posada en escena de les possibles solucions suposa una oportunitat educativa a implementar entre la joventut del municipi.

Per això, la regidora de Dona i Igualtat ha destacat que "l'Ajuntament ha de ser un pilar més en la conscienciació contra la violència de gènere i amb aquestes activitats pretenem millorar la capacitat dels joves de reconéixer totes les formes de violència, el comportament individual davant aquesta violència o el coneixement de la importància de la seua prevenció".

A aquesta iniciativa li seguiran moltes altres que la regidoria ja està preparant durant el mes de novembre per a commemorar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona a Bétera.


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon