Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona presta assessorament legal davant les ocupacions d’habitatges, encara que no pateix incidencia

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona posa en marxa un servei d’atenció a les persones que patixen l’ocupació no autoritzada del seu habitatge. Amb este servei es prestarà assessorament legal al veïnat del municipi que troba ocupat el seu pis.

L’oficina  estarà atesa per una advocada especialitzada que informarà els veïns afectats sobre la normativa aplicable, els tràmits a seguir i resoldrà els dubtes sobre el procediment. El servei entrarà en funcionament el pròxim 5 de novembre i es sol•licitarà amb cita prèvia.

Amb esta mesura, l’Ajuntament vol donar suport a aquells veïns que s’han vist afectats per una ocupació no autoritzada del seu habitatge. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que tot i que la Pobla no pateix una incidència major que altres municipis, “sí que volem que aquells propietaris que es troben afectats disposen l’assessorament legal de l’Ajuntament per abordar esta situació.

Juntament amb esta mesura, l’Ajuntament ha posat en marxa altres iniciatives com la Borsa d’Habitatge Públic per a què els propietaris puguen llogar els pisos buits amb garanties de cobrament i bon ús.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon