Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mesa d'Indústria de la Mancomunitat dóna a conèixer L'Oficina d'Innovació Comarcal

La Mesa d'Indústria de la Mancomunitat Camp de Túria ha reunit aquest matí a representants de l'empresa, a associacions representatives de la comarca així com a entitats públiques.

En la cita en la qual han participat prop d'una trentena de persones ha comptat amb FEPEVAL; Asocreva; l'Associació d'Empresaris del Polígon de Vilamarxant; AVEP; Fundació Laboral de la Construcció; ATEVAL; Associació d'Empresaris del Polígon Rascanya de Llíria; els sindicats UGT; CCOO i LLIGA així com la Universitat de València.

La reunió ha comptat amb la participació de la subdirectora d'Indústria de la Generalitat Valenciana, Mª Dolores Tarazona, i ha sigut dirigida per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

En la Mesa d'Indústria s'ha donat a proposta la creació de l'Oficina de la Innovació Comarcal. Un punt de trobada “on poder donar resposta al dia a dia de l'empresa, on la innovació siga el pilar de les accions i on el creixement de la comarca siga l'objectiu final”, ha explicat Celda.

Des del paraigua de l'Acord Territorial d'Ocupació, es proposa crear un centre de referència territorial de proximitat amb les empreses de la comarca, que servisca com a ens de transferència i dinamització. Que acoste els recursos provincials, regionals, nacionals i fins i tot europeus al nostre teixit empresarial. La OIC vol ser el braç d'altres entitats, que acoste i facilite els recursos existents a les empreses i els seus representants.

La trobada ha comptat també amb la participació del responsable d'Àrees Industrials de la Mancomunitat Camp de Túria, Manolo Civera; així com representants polítics dels ajuntaments de Vilamarxant; La Pobla de Vallbona i Llíria.

A partir d'ara, l'objectiu és fins a desembre, poder mantenir reunions de treball amb cadascun dels participants per a conèixer en quina mesura se'ls pot donar suport a les seues necessitats des de la Mancomunitat Camp de Túria.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon