Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat posarà en marxa un pla d'Ocupabilitat a Vilamarxant

L'objectiu és dotar a les persones desocupades d'eines per a la cerca d'ocupació

La Mancomunitat Camp de Túria ha mantingut una reunió de treball amb l'Ajuntament de Vilamarxant per a tractar la posada en marxa del Pla d'Ocupabilitat i altres assumptes relacionats.

La cita ha comptat amb la presència de la directora del Departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez, i personal tècnic de la Mancomunitat i per part de l'Ajuntament de Vilamarxant han intervingut els regidors, Xavier Jorge i Víctor Sanchís.

El Pla d'Ocupabilitat, que començarà en les pròximes setmanes, està preparat per a acollir a grups reduïts de persones desocupades. En aquest sentit, s'ha establit que els grups siguen de 5 persones i les sessions puguen realitzar-se de manera semi-presencial. Hi haurà algunes d'elles presencials i les altres s'impartiran de manera online.

Es tracta de continuar complint amb tots els protocols establits per a lluitar contra la COVID-19. Es faran tants grups com siga necessari per a cobrir les necessitats de la població.

L'objectiu d'aquesta acció és dotar d'eines i habilitats a les persones que estan cercant treball perquè milloren les seues possibilitats laborals. Des de conèixer el projecte personal de cadascun, fins a les oportunitats que existeixen a la comarca, o com fer un curriculum vitae o preparar una entrevista de treball. En definitiva, es posa a la disposició de les persones desocupades de Vilamarxant un complet programa que abasta totes les àrees relacionades amb la cerca activa d'ocupació.

Si alguna persona està interessada a conèixer amb més detall en què consisteix el programa o vol inscriure's al mateix ha de contactar en el número de telèfon 962 79 81 50 ext. 2.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon