Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El servei psicosocial PRISMA obri els seus dos nous programes en Riba-roja i La Pobla de Vallbona

 Es dóna servei així a més de 50 persones de Camp de Túria

El Programa PRISMA compta des d'aquesta setmana amb dues noves seus a la comarca. En el matí de hui s'han inaugurat els nous serveis que es presten a Riba-roja de Túria i La Pobla de Vallbona.

PRISMA és un programa de rehabilitació psicosocial per a persones amb Malaltia Mental de la Mancomunitat Camp de Túria. Està dirigit a persones amb algun diagnòstic amb malaltia mental crònica.

 Aquests dos nous programes se sumen als ja existents a Bétera i Vilamarxant. PRISMA va nàixer l'any 2019 amb dues aules i atenent 28 persones. Un any i pocos mesos després s'ha doblegat el nombre d'aules i de persones ateses.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, ha destacat la importància d'atendre la salut mental i l'aposta de l'ens supramunicipal per fer “aquest esforç per a donar resposta a aquestes persones i a les seues famílies que moltes vegades han sigut oblidades per la societat”. “PRISMA ve a completar el servei que es dóna des de Sanitat Pública i que complementa l'atenció a aquest tipus de persones”, ha remarcat Celda.

La presidenta de la Mancomunitat ha estat acompanyada a Riba-roja de Túria per l'alcalde del municipi, Robert Raga, i per la regidora de l'àrea, Lola Verdeguer. A la Pobla de Vallbona la presentació ha comptat també amb l'alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia, i la regidora responsable, Beatriu Palmero. La directora del departament de Serveis Socials, Esther Císcar, el director del programa, Paco Jareño, i la resta del personal tècnic han mostrat la seua alegria “per consolidar aquest programa i anar creixent a poc a poc”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon