Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Pla de l’Arc acollirà el primer partit internacional dels ‘Hispanos’ després del campionat europeu

Llíria:

Llíria acollirà el pròxim 7 de novembre, a les 20.00 hores, l'encontre que enfrontarà als Hispanos amb Eslovàquia, corresponent a la segona jornada de la EHF EURO Cup 2022, i que serà retransmés en directe per Teledeporte.

El Pavelló Pla de l'Arc serà testimoni del primer partit dels vigents campions d'Europa en 9 mesos, després de revalidar el seu títol continental a Estocolm al gener i aconseguir el bitllet directe per als Jocs Olímpics de Tòquio i el Campionat del Món d'Egipte 2021. La disputa d'este partit a la Comunitat Valenciana ha sigut possible gràcies a l'acord entre la Reial Federació Espanyola d'Handbol i la Fundació Trinidad Alfonso. L'entitat que presidix Juan Roig, dins del seu programa #EactíVateSport perseguix la reactivació esportiva a través de diferents plans de treball entre els quals s'inclou l'atracció d'esdeveniments d'especial interés a la 'Comunitat de l'Esport'.

La selecció espanyola visitarà per primera vegada Llíria, bolcada amb l'handbol espanyol en els últims temps tant amb els 'Hispanos' com amb les 'Guerreras'. De fet, tant l'Ajuntament de Llíria com la Fundació Trinidad Alfonso estan sent grans motors esportius per a la Comunitat Valenciana i per a l'handbol espanyol, albergant futurs esdeveniments de màxim nivell internacional com són el Preolímpic Femení del pròxim mes de març, en el qual les 'Guerreras' lluitaran per un bitllet per a estar en els Jocs Olímpics de Tòquio; o el Campionat del Món d'Handbol Femení d'Espanya 2021, el primer en la història del nostre país, en el qual Llíria és una de les seus confirmades.

Els 'Hispanos' arribaran a Llíria després d'haver debutat en la EHF EURO Cup 2022 davant Hongria a Veszprém, una competició de grat record per al combinat nacional: en la seua primera edició es van fer amb el títol davant seleccions del calibre d'Àustria, Noruega i Suècia. Ara, el conjunt de Jordi Ribera buscarà repetir resultat en un torneig en el qual s'enfrontaran a Eslovàquia i Hongria, amfitrions de la EHF EURO 2022, i a Croàcia, subcampiona continental.

Francisco V. Blázquez, president de la Reial Federació Espanyola d'Handbol, assegurava que este partit "serà històric. Fa molts anys que la selecció no venia a la Comunitat Valenciana, especialment a Llíria, que també acollirà el Preolímpic i el Mundial femení. A més, este partit és important per venen els 'Hispanos', acabats de coronar com a campions d'Europa, i perquè serà el primer partit que es dispute després de l'aturada per la pandèmia. Estem molt agraïts a la Fundació Trinidad Alfonso, han estat al nostre costat treballant per a aconseguir que hui puguem donar esta notícia. És un dia molt emotiu".

L'alcalde de Llíria, Manuel Civera, també es mostrava "satisfet i orgullós de tindre esta oportunitat que ens ha oferit la Federació, que ha tornat a confiar en Llíria. També estem molt agraïts a la Fundació per eixe suport a l'esport en general i a l'handbol en particular, que ens permetrà tindre ara als actuals campions d'Europa. Això és una injecció positiva per a l'estat d'ànim de tots. Tenim moltes ganes de gaudir-ho perquè al març ens vam quedar a les portes del preolímpic de les 'Guerreras'".

Finalment, per a Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, és "una "gran notícia, fruit del treball que fem des de fa temps amb la Federació Espanyola d'Handbol. Ells ens coneixen bé i són sensibles a eixa inquietud de la Fundació Trinidad Alfonso i del seu president, Juan Roig, de demostrar que no sols sabem organitzar esdeveniments, sinó albergar-los. Teníem molta il·lusió perquè este primer partit dels 'Hispanos' arribara a la Comunitat Valenciana".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon