Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El lliurament dels Premis Jaume I de Llíria 2020, a la labor en el món de la música

Amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, l'Ajuntament ha celebrat este matí la gala d’entrega dels Premis Jaume I de la Vila de Llíria 2020. L'acte institucional, presidit per l'alcalde de la ciutat Manolo Civera, ha servit per a reconéixer la trajectòria de diverses persones i entitats, totes elles relacionades amb l'àmbit musical.

Els quatre portaveus dels grups municipals han entregat estos guardons al músic i director internacional José Miguel Rodilla Tortajada; a l'intèrpret, investigador i docent acadèmic Vicente Llimerá Dus; al reconegut solista de trompa, entre altres facetes artístiques, Juan Manuel Gómez Gómez; i a l’ONG Músicos Solidarios Sin Fronteras, en el 25 aniversari de la seua fundació, i distinció que va ser recollida pel seu president Mikel Aizpurúa.

L'alcalde Manolo Civera va assenyalar que, “a les portes del primer aniversari de la declaració de Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, estos guardons tenen enguany un marcat accent musical, per a continuar reconeixent la labor que fan les persones i entitats involucrades en este àmbit. Així, volem posar en valor, novament, el paper que exerceixen músics i associacions en l'àmbit de la creació i difusió artística, la formació o també la solidaritat a través de la música, un dels grans valors culturals de la Comunitat Valenciana”.

L'acte institucional de celebració del 9 d’Octubre a Llíria va finalitzar amb l'actuació oferida pel Grup de Danses i Rondalla “El Tossal” de Llíria.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon