Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera reforça la protecció del seu alumnat en els centres educatius

Bétera:


  • L'Ajuntament reparteix mascaretes als centres escolars del municipi perquè davant la falta de material tots estiguen protegits.
  • L'objectiu de la mesura se centra en salvaguardar la salut de l'alumnat de Bétera però també a secundar i ajudar als centres educatius en aquesta situació sanitària.

 

"La prevenció davant la lluita contra la covid-19 és indispensable", els regidors de Sanitat i Educació, Carlos Abad i Manuel Chover, han treballat conjuntament en aquesta prioritat per als escolars de Bétera.

Des que s'iniciara el curs escolar les àrees de Sanitat i Educació s'han posat en contacte amb tots i cadascun dels centres educatius de Bétera a fi de subministrar un estoc de mascaretes perquè en cas de trencaments, faltes o descuits tots els alumnes dels centres disposen d'elles.

"El nostre objectiu és salvaguardar la salut dels nostres xiquets, xiquetes i adolescents, és fonamental en el marc de les mesures per a previndre el contagi de coronavirus", ha explicat el regidor de Sanitat, Carlos Abad. Però també "és una manera de secundar i recolzar als centres educatius perquè disposen de material en cas d'imprevistos", ha continuat el regidor d'Educació, Manuel Chover.

Tots dos han entregat en mà les màscares als centres educatius que aniran rebent més estoc conforme vagen sol·licitant-ho. Una mesura més per a la lluita contra la covid-19 que el Consistori està duent a terme a Bétera des de l'inici de la crisi sanitària.


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon