Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Centres Educatius i la Mancomunitat preparen conjuntament la 39 edició dels Jocs Esportius


Enguany se celebrarà, si les condicions ho permeten, la 39 edició

 Amb el nou curs escolar arriben també les competicions esportives. Des de fa quatre anys, la Mancomunitat Camp de Túria coordina, entre moltes altres coses, les Lligues Intermunicipals dels Jocs Esportius. Enguany i davant la pandèmia provocada per la Covid-19, els centres educatius estan valorant la possibilitat de participar o no en la 39 edició dels Jocs Esportius.

La Mancomunitat Camp de Túria treballa en coordinació amb tots els centres de la comarca per a poder realitzar amb totes les garanties de seguretat la competició aquest curs escolar. Els col·legis de la comarca formen els seus propis equips de futbol sala que durant tot l'any acadèmic disputen la lliga intermunicipal coordinada per la Mancomunitat Camp de Túria. Es tracta d'una manera de cohesionar a la comarca des de l'àmbit esportiu. Xiquets i xiquetes que cursen des de 1r de Primària fins a 1r de l'ESO se citen els divendres a la vesprada per a disputar els partits de cada jornada.

Segons es vagen confirmant les decisions dels centres educatius es valorarà la possibilitat d'arrancar la temporada 2020/2021. Us comunicarem totes les decisions que es vagen adoptant sobre aquest tema.
imatge del fútbol Sala 2019

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon