Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’ajuntament de Serra remodela la Llar del Jubilat

L’Ajuntament de Serra ha realizat obres de reforma integral del Llar del Jubilat, un espai municipal que serveix de lloc de sociabilització per a la gent major i que també alberga el bar del Jubilat, adjudicat per concessió adminsitrativa. La reforma integral ha suposat una inversió de poc més de 28.000 euros i ha augmentat l’espai de la sala principal i ha millorat l’accesibilitat de l’edifici.

Amb l’enderrocament de dos tabics la sala principal ha guanyat en capacitat, a més a més, també s’ha construït una cuina equipada amb tot el mobiliari i electrodomèstics necessaris, una barra nova i un magatzem. L’accesibilitat del local ha millorat considerablement amb la construcció d’un aseo per a persones amb mobilitat reduïda.

“Hem habilitat una nova sala amb més capacitat per a la junta directiva de l’associació de Jubilats i Pensionistes de Serra” comenta la regidora de Serveis Socials, Inma Bartual.

La remodelació també ha comptat amb treballs de pintura i decoració dels principals espais, amb noves cortines i una recopilació de fotografíes dels principals actes de l’associació de jubilats i pensionistes dels últims anys. En l’exterior de l’edifici, s’ha dut a terme una millora en la il·luminació de la terrassa.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon