Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Obres d'insonorització i ventilació en el Poliesportiu de l'Eliana

• Els usuaris del centre podran practicar esport en millors condicions i amb les màximes garanties de seguretat enfront del Covid-19 gràcies a la iniciativa que prové dels Pressupostos Participatius 2019.

L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat les obres d'insonorització i ventilació en un total de cinc sales del poliesportiu municipal. Les millores de condicionament s'estima que estiguen concloses a la fi del mes d'octubre i compten amb un pressupost de licitació de 84.547 euros de fons propis municipals. 

L'objectiu dels treballs, formulats a través dels Pressupostos Participatius del 2019, és aïllar del soroll i dotar de ventilació forçada per a la renovació de l'aire a les sales multiusos de la planta baixa del pavelló nou del Poliesportiu. En concret, es tracta de les sales on fins ara es realitzaven les activitats de flamenc, balls de saló, aeròbic, judo i dansa 1 i 2. 

Aquesta acció és solament l'inici d'una remodelació més àmplia que escometrà millores en les pistes, el clos, la gespa o les graderies del centre esportiu i que estaran finalitzades en el 2022.

La regidora de Grans Projectes i Infraestructures, Marta Andrés, ha recordat que es tracta d'una mesura molt demandada pels usuaris i que compleix amb les màximes garanties de seguretat enfront del Covid-19 per a practicar esport en millors condicions.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon