Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Náquera organitza el taller de fotografía "fotografia al teu poble" fins al dimarts 23 de setembre

 Des de huí dilluns 14 de setembre i fins al dimecres 23 es realitzarà el taller de fotografia per a tots els públics “Fotografia el teu poble”. Les sessions se celebraran els dies 14, 16, 21 i 23 de setembre de 18 a 20.30 hores a la Biblioteca municipal.

La fotografia és una eina molt útil amb la qual poder explorar el nostre entorn més pròxim en profunditat, i ens ofereix la possibilitat de conferir importància a llocs o situacions quotidianes. Partint d’aquestes premisses, aquest curs té com a objectiu dotar als assistents els recursos per a observar amb deteniment el nostre poble, i aconseguir imatges d’interés.

Aquells interessats a apuntar-se al taller hauran de reservar la seua plaça de manera imprescindible a l’Ajuntament, en en el telèfon 961680002, en el telèfon mòbil 619731458 o en el correu susana@naquera.com.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon