Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més d'un miler d'escolars tornen a classe a Vilamarxant complint amb els protocols

Vilamarxant:

Hui, dilluns, la Regidoria d'Educació, dirigida per Elena Cortell, ha coordinat el retorn gradual dels primers estudiants a les aules després de la cancel·lació de les classes el mes de setembre amb motiu de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Durant este primer dia, s'han posat en marxa els diferents protocols per a garantir la higiene i la seguretat de tots els joves i xiquets que han començat un nou curs acadèmic a Vilamarxant.

Els adhesius en el sòl per a una entrada i eixida de les instal·lacions, el gel hidroalcohòlic, les mascaretes, les distàncies de seguretat, la neteja constant per part dels serveis municipals, la rentada de mans, els torns al pati… són algunes de les constants amb les quals conviuran els escolars i el professorat dels centres.

L'alcalde Héctor Troyano i els regidors Xavier Jorge i Elena Cortell han visitat tots els centres públics del municipi de Vilamarxant per a conversar amb els diferents directors sobre este primer dia de tornada al col·legi.

“Estem molt contents amb la implicació de tots. Xiquets, joves, pares i personal escolar han tingut un comportament exemplar en este primer dia de col·legi en un nou curs escolar marcat per la COVID-19”, ha indicat Elena Cortell.

La regidora d'Educació ha transmés també el seu compromís perquè els protocols es complisquen escrupolosament en tots els centres educatius: “Treballarem sense descans perquè Vilamarxant i els seus col·legis siguen llocs segurs per als nostres escolars i així fer front a la COVID-19”.

“Hem incorporat nous serveis de neteja perquè durant les hores en les quals els alumnes estiguen en classe s'higienitzen les instal·lacions de manera recurrent. Hem posat totes les nostres eines perquè el curs escolar siga segur”, ha acabat Cortell.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon