Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Llíria implantarà el Transport a Demanda per a millorar la mobilitat al municipi

El Transport a Demanda consistix en un sistema pensat per a àrees amb xicoteta demanda de transport públic. Així, el servei es planifica de forma completament orientada a l'usuari, ja que esta ha de comunicar-se a través de mètodes telefònics i telemàtics (App o web) per a reservar la seua recollida


El regidor de Mobilitat Sostenible i Transport de l'Ajuntament de Llíria, Paco García, ha anunciat que el consistori, junt amb la concessionària del servei Edetania Bus, posarà en marxa pròximament un nou projecte de Transport a Demanda (TAD), amb el qual pretén millorar la qualitat dels desplaçaments amb autobús dels veïns i veïnes de la localitat.

El Transport a Demanda consistix en un sistema pensat per a àrees amb xicoteta demanda de transport públic. Així, el servei es planifica de forma completament orientada a l'usuari, ja que esta ha de comunicar-se a través de mètodes telefònics i telemàtics (App o web) per a reservar la seua recollida.

“Este tipus de transport considerem que pot ser molt eficient a causa de l'ampli terme municipal que té Llíria i la diversitat de gent que viu en ell. Sobretot, en àrees residencials fora del nucli urbà com són les urbanitzacions”, assenyala García.

Igualment, l'edil de Mobilitat Sostenible ha apuntat que “l'horari per a poder fer ús del transport a demanda seria de 10 a 13 hores, ja que al principi es mantenen els horaris en hores punta de les rutes actuals, del començament del servei fins a les 10 hores i des de les 13 hores fins al final del servei”

Les rutes en el transport a demanda es creen a partir de les sol·licituds de les persones usuàries, ja que depenent del seu número i dels punts de recollida, l'autobús establirà les rutes alternatives més ràpides i eficients.

“Amb esta nova modalitat es vol contribuir tant a millorar la qualitat del servei de transport públic, com a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030, en una iniciativa innovadora que esperem siga satisfactòria per als potencials usuaris”,  ha declarat Paco García.

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :