Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria facilitarà l'accés segur als col·legis i instituts

Llíria:

Després de la reunió mantinguda entre representants de l'Ajuntament i dels centres educatius de Llíria, amb motiu de l'inici del curs escolar el pròxim 7 de setembre, s'adoptaran mesures relatives al trànsit per a facilitar l'accés segur als col·legis i instituts del municipi.

El principal objectiu és procurar que les entrades i eixides de l'alumnat es produïsquen de manera segura, tenint en compte les actuals circumstàncies sanitàries, amb la finalitat de promoure així la mobilitat a peu, evitar aglomeracions i reduir la quantitat de vehicles privats a les portes dels centres. No obstant això, si per a dirigir-se al seu centre educatiu necessita agafar el cotxe, es recomana usar els aparcaments públics distribuïts pel nucli urbà. 

Per això, es tallaran amb tanques provisionals els carrers pròxims als col·legis durant els horaris d'entrada i eixida dels escolars, a més d'habilitar perímetres de seguretat en les voreres que són més estretes. 

Estes mesures se sumen a les ja posades en marxa fa uns dies per a la circulació de vehicles a l'entorn de l'IES Laurona, amb el canvi de sentit del carrer Músic Miguel Maria Falomir, i l'eliminació de la doble diercció al carrer 8 de Març.

Desinfecció en col·legis públics
D'altra banda, s'ha establit un protocol de neteja i desinfecció  dels col·legis Sant Vicent i Sant Miquel, el manteniment dels quals és competència de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Cooperativa de Llíria, l'empresa Eulen encarregada de la neteja dels edificis, el departament municipal de Medi Ambient i les direccions dels centres. Este s'ha realitzat amb les indicacions dels tècnics municipals i les instruccions marcades per la Conselleria d'Educació.

D'esta manera, es reforçaran les tasques de desinfecció diàries en patis, espais exteriors i àrees jocs, així com en banys i zones interiors comunes.  

Restriccions de circulació per centres
IES CAMP DE TÚRIA

Les tanques es posaran en l'accés a C/ Alcalde Marcel·lí Garcia des de la rotonda, C/ Venta  bifurcació a C/  Alcalde Marcel·lí Garcia, i  accés a C/ Francesc Porcar.
Horari de tancament:
Tots els dies al matí de 7.45 a 8.15h
Dilluns, dimecres i divendres de 13.45 a 14.45h
Dimarts i dijous de 14.45 a 15.30h

IES LAURONA
La tanca es posarà en la C/ Metge José Pérez Martínez, a l'altura de la seu de la Policia Local.
Horari de tancament:
Tots els dies al matí de 7.45 a 8.15h
Dilluns, dimecres i divendres de 13.45 a 14.45h
Dimarts i dijous de 14.45 a 15.30h

COL·LEGI FRANCISCO LLOPIS
Es tallarà C/ Camí de Mura des de C/ Sant Vicent Ferrer fins a la rotonda.
Horari de tancament:
08.45 a 09.30h
12.45 a 13.30h

CEIP SANT VICENT
Es tallarà l'accés a C/ Alcalde Josep Pérez Cotanda des de C/ Sant Vicent Ferrer. A més, s'habilitarà un perímetre de seguretat, amb tanques new jersei, en el tram  de les portes d'accés al centre en C/ Sant Vicent Ferrer, amb la finalitat d'ampliar l'espai de la vorera. 
Horari de tancament:
08.45 a 09.30h
12.45 a 13.30h

CEIP SANT MIQUEL
Es tallarà l'accés a C/ Domeño des de C/ Censals.
Horari de tancament:
08.30 a 09.30h
12.45 a 13.30h

COL·LEGI SANTA ANA
La tanca es posarà al principi de C/ Hort d’Agustí en l'encreuament amb C/ Alcublas.
Horari de tancament:
08.30 a 09.30h
12.45 a 13.30h

CIEM UNIÓ MUSICAL
Es tallarà l'accés a C/ Sant Vicent Ferrer des de P/ Partidors.
Horari de tancament:
08.40 a 09.15
12.40 a 13.15
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon