Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera inicia el curs escolar de les seues Escoletes municipals




Bétera inicia el curs escolar de les seues Escoletes municipals

  • Les Escoletas compten amb les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats competents que prioritzen el benestar dels xiquets i xiquetes.
  • Aquest curs es compta amb una reestructuració i reorganització de les pràctiques educatives que estableixen els grups de convivència estable.

Els més xicotets de Bétera han tornat aquest matí a les aules de la Escoleta Xiquets i Josefa Guardiola. L'inici del curs escolar ha començat de manera escalonada per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que han començat a acudir hui a les aules. El regidor d'Educació, Manuel Chover, ha visitat aquest mateix matí la Escoleta Xiquets acompanyat de la Coordinadora de les Escoletas per a participar in situ d'aquest inici en el qual ha ressaltat "la importància de tornar a les aules en aquestes edats tan primerenques".
Les Escoletas, que segueixen les pautes i mesures establides per la Conselleria d'Educació, han reestructurat els espais així com la reorganització de les pràctiques educatives diàries adequant-se als protocols per la Covid-19.
Des de l'àrea d'Educació es persegueix el mateix objectiu que les autoritats educatives i sanitàries, "treballem per a aconseguir un entorn el més segur possible", ha assenyalat el regidor d'Educació, Manuel Chover.
D'aquesta manera han establit grups de convivència estables entre la tutora i els alumnes i alumnes a fi que actuen com una unitat. Entre altres mesures que s'estan duent a terme, a més de l'entrada escalonada de l'alumnat per grups reduïts, s'està reforçant la neteja de les mans de l'alumnat i del personal de les Escoletas, s'han parcel·lat els patis i s'ha implementat una neteja i desinfecció contínua i exhaustiva de zones i objectes sensibles.
Una altra de les mesures que s'ha pres entorn a la situació sanitària és l'establiment i senyalització d'un circuit perquè les famílies puguen portar i recollir als seus fills i filles als centres de manera segura, "hem habilitat entrades auxiliars perquè els pares i mares no accedisquen dins de les Escoletas", ha indicat el regidor d'Educació i ha continuat "totes les mesures són poques per a cuidar dels nostres xicotets" pel que també s'ha implantat, seguint el protocol, una aula Covid, aïllada i degudament ventilada, per a abordar de manera prematura possibles casos.
Al seu torn i des de l'àrea d'Educació s'està treballant per a conéixer la viabilitat d'incorporar novament, sempre que es complisca els protocols per Covid-19, l'escola matinera i vespertina per a aquest curs 2020/2021. "És la voluntat d'aquest Ajuntament ajudar a la conciliació familiar i laboral de les famílies de Bétera sense oblidar la situació sanitària actual per això hem llançat una circular a fi de conéixer de primera mà les necessitats dels pares i mares", ha explicat el regidor d'Educació.


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon