Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Sant Antoni va coordinar durant l'agost l'arribada d'aliments a 50 famílies del municipi pel Programa de Creu Roja

50 famílies de San Antoni de Benaixeve van ser les destinatàries d'ajudes gràcies al Programa d'Aliments Creu Roja

Al llarg de l'últim mes, segons informa l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve,  ha coordinat la distribució d'aliments  dins del marc del programa FONS D'AJUDES EUROPEES A les PERSONES MES DESFAVORIDES FEAD 2014-2020 (AJUDA ALIMENTS CREU ROJA), programa finançat per la Comunitat Europea en la seua majoria, i per l'Estat Espanyol. 

Aquest programa d'ajuda consisteix en la distribució d'aliments no peribles, seleccionats segons criteris bàsics en termes nutritius, de qualitat i varietat, que contribuïsquen a satisfer les necessitats nutricionals de les persones destinatàries. Aquests aliments estan elaborats específicament per a aquest programa, per empreses de reconegut prestigi, amb la mateixa exigència de qualitat que els fabricats per a la seua comercialització.

Durant les últimes setmanes, s'han entregat 3.514 kg de productes alimentaris, amb els quals s'ha pogut atendre  50 unitats de convivència, sent 171 les persones beneficiades pel repartiment.  

El repartiment ha sigut coordinat per la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que al seu torn ofereix acompanyament bàsic, informació, prestació directa de serveis socials i orientació dirigida a la inserció soci-laboral. L'ajuntament pertany a la xarxa d'organitzacions associades de repartiment (OAR), les quals entreguen directament l'aliment a les persones destinatàries, mitjançant lots de menjar.

Des de l'Ajuntament volen "donar les gràcies i fer un esment especial als voluntaris per la seua col·laboració en la preparació i repartiment dels lots de productes alimentosos als nostres veïns"

.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon