Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat hui l’equip de PuchoL II i Guillermo de Pilota, representant al municipi en la Copa Diputació


Puchol II i Guillermo representen la Pobla de Vallbona en la Copa Diputació de Pilota Valenciana

La Pobla participa així per primera vegada en esta competició amb equip propi i ho fa amb una de les figures més importants de la pilota en estos moments. Puchol II i Guillermo, juntament amb Tomas II, han guanyat l’última edició de la Lliga Bankia.

Des de l’Ajuntament s’està satisfet amb l’equip que representa el municipi i valora que tot i que tots els equips estan molt equilibrats, la parella Puchol II i Guillermo opta clarament a emportar-se el campionat. La regidora d’Esports, Iris Marco, ha destacat que encara que dilluns passat s’estrenaven a la competició amb derrota, “esta és una competició on prima la regularitat i encara queda molta copa per endavant”.

El patrocini de l’equip forma part del conveni que este estiu ha firmat l’Ajuntament amb la Fundació de Pilota Valenciana i que inclou la Copa Diputació amb equip propi, l’organització d’un Trofeu d’Estiu al municipi amb jugadors de primer nivell i amb premis de 2.000 euros per al guanyador i 800 per al subcampió. 

És el segon any en que se subscriu un conveni amb la fundació de pilota i en este segon any, a més de l’organització del Trofeu d’Estiu, s’ha volgut patrocinar un equip en la Copa Diputació de València. 

Amb el conveni l’Ajuntament busca, a més de donar visibilitat a la Pobla de Vallbona, col·laborar amb la promoció de la pilota professional i la tasca que la Fundació de Pilota fa de cara a la regularització i consolidació d’este esport. Marco ha assenyalat que al tindre un equip que representa a la Pobla “es dona al·licient als aficionats locals per a què puguen seguir encara amb més interés la competició i pendents de l’equip del seu poble”.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha assegurat que el compromís de l’Ajuntament no és només un suport puntual a la pilota sinó que l’objectiu és que es consoliden estes ajudes i ampliar l’aposta en el futur amb el patrocini d’un equip de la Lliga Bankia.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon