Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona destina a inversions 290.000 euros obtinguts de la venda de parcel·les

Càmeres de seguretat, col·lectors per a pluvials, maquinària per a via pública i equipament de comunicació centraren la inversió afectada a venda de parcel·les.

El govern lamenta la confusió creada pel PP en dir que no s'havien aconseguit vendre les parcel·les

La Pobla de Vallbona invertirà 290.000 euros gràcies a la venda de parcel·les que ha realitzat l'ajuntament, tal com estava previst en el pressupost de 2020.

En concret es destinaren 70.000 euros a la instal·lació de càmeres de seguretat en via pública i en edificis municipals, 100.000 euros en la construcció de col·lectors d'aigües pluvials, 40.000 euros per a l'adquisició de maquinària de treball en via pública i 20.000 en equipament de comunicació entre altres.

De les 6 parcel·les venudes per l'ajuntament, 5 s'han adjudicat ja en Junta de Govern i d'una d'elles s'ha presentat la sol·licitud de llicència de construcció. Dónes de l'equip de govern es mostren satisfets perquè això permetrà cobrir totes les inversions previstes per a enguany.

Respecte a les declaracions de la portaveu popular en què assegura que no s'ha venut cap parcel·la, el regidor d'urbanisme, Juan Aguilar, ha assegurat que “no és la primera vegada que Mari Carmen Contelles s'equivoca o no diu la veritat conscientment per a intentar confondre als veïns”. S'han venut la totalitat de parcel·les previstes en el pressupost 2020 i es destinaren totes a inversions per al municipi.

El govern local ha lamentat que la portaveu popular “cobre diners de tots els veïns de La Pobla i no s'interesse abans d'abocar informació falsa en els mitjans de manera conscient”. 

Juan Aguilar ha assenyalat que “supeditar inversions a venda de parcel·les ha sigut una constant durant els passats governs de Contelles però mai s'executaven íntegrament, una realitat del passat que ha volgut traslladar a l'actual govern”. Aquesta és la primera vegada que s'aconsegueixen vendre totes les parcel·les incloses en el pressupost i podran ser invertides en benefici del municipi aquest mateix any.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon