Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Conservatori de Llíria es llança a nivell internacional amb les noves beques ERASMUS+


L'edil d'Ensenyaments Artístics de Llíria ha informat que l'Ajuntament de Llíria “ha aconseguit entrar en el cercle internacional de les ajudes europees per a organitzar la primera edició de les Beques Erasmus Plus per al Conservatori Professional de Música de la localitat”.

La subvenció atorgada ha sigut de 21.556 euros i inclou 8 mobilitats entre professorat i alumnat del centre musical de la capital del Camp de Túria. El programa etsà finançat per la Unió Europea a través del SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació).

García ha assenyalat que “esta és la primera experiència internacional que es durà a terme des del Conservatori, a més de ser la primera entitat musical de la localitat que inicia una activitat d'este tipus a la comarca del Camp de Túria”.

Este projecte, que ha sigut gestionat des del propi centre amb una assistència externa especialitzada en este tipus d'intercanvis europeus, ha comptat amb la plena implicació del seu equip directiu, el qual ha elaborat un projecte il·lusionant en el marc de les Ciutats Creatives de la Música de la UNESCO, amb l'objectiu de buscar una formació i una experiència musical de les persones participants juntament amb alumnat i centres d’altres països i ciutats europees integrades en la Xarxa UNESCO.

“La finalitat és promoure la mobilitat dels estudiants de cicles de Formació Professional de grau mitjà, en este cas de grau mitjà en ensenyaments artístics musicals, mitjançant la concessió de beques per a realitzar pràctiques professionals a països europeus”, ha apuntat el regidor Paco García.

Des de l'Àrea d'Ensenyaments Artístics es felicita de la bona faena realitzada pel personal del Conservatori de Llíria en haver aconseguit que la ciutat i el centre entren a formar part d'este entramat europeu d'intercanvi d'experiències musicals, la qual cosa incidix més si cap en el compliment dels objectius d'eixamplar la Xarxa de Ciutats Creatives i en el marc del desenvolupament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon