Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Comencen els cursos de PFCB de tèxtil i mecànica de la Mancomunitat Camp de Túria

 Hui han començat els cursos del Programa de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) de Tèxtil i Mecànica que s'ofereixen des de la Mancomunitat Camp de Túria. En concret, 29 alumnes i alumnes de Camp de Túria han iniciat el curs 2020/2021.

En el curs d'Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell hi ha matriculats 14 persones, un de Vilamarxant, un d'Alboraig, una de La Pobla de Vallbona una altra de Domenyo i la resta de Llíria. En el d'Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles són 9 de Llíria, 1 de L'Eliana, 2 de La Pobla de Vallbona, 2 de Benaguasil i 1 de Xest.

La presentació del curs ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, qui ha volgut donar la benvinguda a tot l'alumnat i ha expressat que “tindrem una millor societat si som millors persones”. La presidenta els ha motivat perquè aprofiten aquesta formació i es convertisca en “una oportunitat per a decidir el seu futur”.

Durant tot el curs escolar, l'alumnat aprendrà a més de conceptes tècnics i habilitats relacionades amb la matèria en qüestió, aprendrà a complir normes de “puntualitat, respecte cap als companys i companyes, disciplina i com relacionar-nos amb les altres persones”, ha explicat Celda.

El cos docent ha recordat a tots els alumnes i alumnes la necessitat de ser respectuosos amb totes les normes de seguretat i higiene que s'han establit per a prevenir els contactes de la COVID-19.Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :