Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Clubs de l'Eliana oferiran esport no federat als usuaris del Poliesportiu


Un total de 5 Clubs de l'Eliana oferiran el servei d'esport no federat per a tots aquells veïns i veïnes que desitgen practicar les seues modalitats sense necessitat de competir. D'aquesta manera els aficionats al futbol, bàsquet, atletisme, patinatge i gimnàstica rítmica podran continuar rebent classes i practicant esport durant els pròxims mesos en el Poliesportiu Municipal.

Aquesta mesura transitòria arriba després de la renúncia de l'Associació de Clubs a la gestió de les Escoles Esportives Municipals per motius econòmics causats pel Covid-19 i davant la necessitat temporal de cobrir l'oferta d'activitats fins que una nova empresa reprenga el servei. D'aquesta manera, els usuaris i les usuàries continuaran tenint la possibilitat de practicar exercici fins que s'inicie el nou curs esportiu, previsiblement el mes vinent de gener, amb una nova gestió.

Els interessats poden realitzar les inscripcions o rebre més informació de cada modalitat de dilluns a dijous de 17 a 19 hores en les oficines de l'antic pavelló del Poliesportiu.

D'altra banda l'alcalde, Salva Torrent, ha explicat la reunió mantinguda recentment amb els treballadors del Servei Municipal d'Esports en la qual els ha traslladat el seu suport i comunicat que la nova empresa tindrà com a requisit fonamental el manteniment de la plantilla. “De fet, aquesta condició de millora substancial pesarà tant com la valoració econòmica en el procediment de licitació que l'Ajuntament ha posat ja en marxa”, ha anunciat.

Respecte a la prestació que oferiran els Clubs, Torrent ha assenyalat que l'alumnat no notarà cap canvi, ja que els espais i els monitors seran els mateixos. “A partir de gener els inscrits tornaran a passar al Servei Municipal amb la nova empresa adjudicatària”, ha aclarit.

 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon