Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant prohibeix el bany en el riu davant les reiterades faltes dels banyistes

Vilamarxant:

L'Ajuntament de Vilamarxant ha prohibit el bany i el pícnic a les platges fluvials del riu Túria en tot el seu terme municipal davant les reiterades faltes dels visitants que impedeixen respectar les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.
La Corporació municipal ha realitzat una important labor de conscienciació per a evitar les conductes poc cíviques en les zones de bany del riu Túria. No obstant això, gran part dels banyistes han desobeït totes les recomanacions de les autoritats posant en perill la salut dels visitants.
Des de l'Ajuntament del municipi del Camp de Túria s'ha fet un gran esforç de control amb presència assídua de la policia local, que ha multat a moltes persones que han infringit les normes durant els últims dies.
Malgrat tot, els visitants no han fet casa de les recomanacions i, fins i tot, han trencat cadenes, envaït llocs protegits i provocat grans desperfectes en les zones de bany de Vilamarxant.
Davant esta situació, l'Ajuntament de Vilamarxant ha decidit prohibir el bany i el pícnic i intensificar el control en accessos i aparcaments, sancionant a tots aquells vehicles que estacionen en llocs prohibits o no habilitats per a tal ús amb multes que oscil·len entre els 60 i 600 euros.
Finalment, s'ha sol·licitat ajuda a la Delegació de Govern i a l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per a ampliar la vigilància de les diferents zones.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon