Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana continua amb més obres d'accessibilitat, reparació de voreres i embornals el mes d'agost

• Els treballs milloraran la seguretat viària dels vianants, el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda i la circulació de vehicles.

L'Ajuntament de l'Eliana executa 54 noves actuacions per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi. Les obres, que es van iniciar al mes d'agost i que finalitzaran a principis de setembre, tenen com a objectiu la reparació de voreres, la millora d'embornals en punts crítics i de l'accessibilitat urbana.

Amb motiu de l'existència de barreres arquitectòniques en la via pública que impedien un desplaçament adequat de persones amb mobilitat reduïda, s'han posat en marxa un total de 33 actuacions de millora de l'accessibilitat urbana. Amb un pressupost de 39.000 euros, diverses voreres i passos de vianants del municipi han adquirit millores en trobar-se inaccessibles per l'existència de desnivells o escalons. Les millores d'accessibilitat s'estan executant en ubicacions com l'Avinguda de les Corts Valencianes, el Carrer Marines o Alborache.

Les obres de reparació de voreres fan referència a un total de 9 actuacions en diverses ubicacions del municipi que acabaran amb el problema de seguretat viària que existia per als vianants. L'obra, que té un pressupost total de 34.000 euros, tractarà de millorar aquelles voreres que es troben en mal estat o que són inexistents. Algunes de les voreres que s'estan veient reformades es troben als carrers Romeral, Isabel la Catòlica o Begoña.

Per a millorar la circulació de vehicles i de trànsit de vianants, el Consistori també treballa en l'execució d'obres en embornals. Un total de 12 actuacions s'estan duent a terme per a millorar el drenatge existent i així acabar amb l'acumulació d'aigua per pluges. Amb un pressupost de 20.000 euros, s'han creat elements d'evacuació de pluvials nous i s'han millorat punts de la xarxa de sanejament. Entre els 12 treballs que s'estan executant, destaquen els del Carrer Major i l'Avinguda Corts Valencianes.

“Aprofitem el mes d'agost per a fer obres de millora al nostre poble. Aquestes actuacions són conseqüència de peticions de la ciutadania per a millorar voreres, embornals i l'accessibilitat urbana”, va declarar l'alcalde Salva Torre


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon