Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria concedirà 100.000 euros en ajudes directes a autònoms per la crisi del Covid

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria ha convocat el programa d'ajudes directes a persones treballadores autònomes que han vist minvada la seua activitat econòmica per la crisi del coronavirus. El Consistori preveu destinar 100.000 euros a este pla, en què les sol•licitants podrien rebre fins a un màxim de 600 euros.

Les ajudes estan dirigides a autònoms o empreses amb local comercial fix al terme municipal o taxis amb llicència d'activitat a Llíria.

Els establiments que hagen romàs tancats durant l'estat d'alarma podran obtindre el 100% de la puntuació  dels requisits que s'estableixen en les bases, en el qual hagen hagut d'assumir despeses del lloguer o hipoteca del local, crèdits sobre el negoci o quotes empresarials.

Per part seua, els comerços que han obert totalment o parcialment, durant el confinament, podran optar a un màxim de 50 punts en la baremació, en funció de la disminució de la seua facturació. En este cas, no podran optar a estes subvencions les botigues d'alimentació, assessories, farmàcies, salons de joc i estancs.  

 A més, hi ha un tipus de negocis específics que, pel fet que  la seua situació ha empitjorat considerablement arran de la pandèmia, podran obtindré el 100% de l'ajuda,  com són les agències de viatges, gimnasos, pubs, hotels i cinemes.

"Amb esta iniciativa consensuada amb la Federació del Comerç, i que se suma a unes altres del Pla Llíria Viva per a la reactivació de la ciutat, l'Ajuntament pretén estar al costat dels autònoms de la localitat que han vist minvats els seus ingressos per la crisi sanitària, a més d'haver de continuar assumint algunes despeses fixes. Esta és una nova mesura amb la qual volem ajudar a impulsar l'activitat econòmica local i per a mantindre els comerços oberts i l'ocupació", ha assenyalat el regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel.

L'anunci de la convocatòria d'estes ajudes s'ha publicat hui en el BOP i les sol•licituds es poden presentar des de demà dia 12 d'agost i fins al 15 de setembre. Les bases del programa estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.

 
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon