Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera ret homenatge als “herois de la pandèmia” a través de les seues Alfàbegues

Bétera:

  • Enguany l'emblema de Bétera es reparteix a tots aquells que contribueixen amb el seu esforç, treball i dedicació a pal·liar els efectes de la Covid-19.
  • Les Alfàbegues també es podran veure en diferents institucions valencianes com cada any.

Unes Alfàbegues per a agrair i homenatjar, així és com l'Ajuntament de Bétera ha mostrat el seu més profund reconeixement a tots els que han estat i estan en primera línia en aquesta crisi sanitària per coronavirus. “Enguany, més si cap, no podíem deixar de repartir les nostres Alfàbegues i que millor que mostrar la gratitud del poble de Bétera a aquells que contribueixen amb el seu treball, esforç i dedicació a mitigar els efectes de la Covid-19” ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Des de l'àrea de Festes han continuat treballant en la cura i cultiu de les Alfàbegues malgrat la suspensió de les festes. “Les Alfàbegues no s'han deixat de cultivar i s'han cuidat durant tot aquest temps amb més afecte perquè lluïren especials perquè els col·lectius als quals anaven a anar dirigides mereixien aquest gest. Si alguna cosa teníem clar des del principi és que la nostra icona aniria dedicada a ells enguany”, ha afirmat el regidor de Festes, Manuel Pérez.

D'aquesta manera, l'Ajuntament ha començat a repartir les Alfàbegues als herois de la pandèmia i els ha enviat exemplars als cossos i forces de seguretat de l'estat, Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Unitat Militar d'Emergència i Exèrcit, “per la immensa labor que han realitzat i realitzen per la nostra seguretat i protecció”, ha indicat l'Alcaldessa de Bétera.

També s'ha volgut reconéixer el treball del personal sanitari enviant Alfàbegues al Centre de Salut de Bétera, Hospital Arnau de Vilanova, Hospital Doctor Moliner i Hospital de Llíria, per a agrair així “la cura que ens han donat i ens donen com a professionals de la salut”, ha afegit Elia Verdevío.

En les cinc residències de Bétera també lluiran esplendoroses les Alfàbegues en senyal de reconeixement a la labor sanitària que realitzen i per a alegrar els dies dels residents i omplir del característic “aroma de somni” els cinc centres.

Al seu torn, els principals edificis municipals de Bétera també comptaran amb Alfàbegues a les seues portes, “tampoc podem oblidar la gran faena dels nostres Serveis Socials, dels treballadors d'aquest Ajuntament i per descomptat, de col·lectius, com el Grup Scouts Rebalsadors 657 i les més de 50 veïnes que han cosit mascaretes sense descans o tots els veïns i veïnes de Bétera, agricultors, empreses i empresaris que han col·laborat desinteressadament, tenen tot el nostre agraïment i admiració representat en les Alfàbegues dels edificis municipals”, ha assenyalat el regidor de Festes, Manuel Pérez.

El Cementeri també albergarà una Alfàbega en record de totes les persones que han perdut la vida a conseqüència de la Covid-19. I com cada any, en les principals institucions de València es podran observar les característiques Alfábegues de Bétera.

En definitiva, l'Ajuntament de Bétera ha volgut materialitzar tots els aplaudiments que els veïns i veïnes han donat durant tot aquest temps, “aquest és el nostre particular reconeixement a través de la nostra màxima senyal d'identitat i va dedicat als nostres herois”, ha finalitzat el regidor de Festes.Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon