Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Regidoria de Joventut de Bétera posa en marxa una campanya de conscienciació sobre l'ús de la mascareta entre els joves

Bétera:


La Regidoria de Joventut posa en marxa una campanya de conscienciació sobre l'ús de la mascareta entre els joves
Dimarts, Agost 18, 2020 - 14:30
  • L'Ajuntament de Bétera impulsa una iniciativa per a fomentar l'ús de la mascareta entre la població juvenil.
  • L'artista i compositor de Bétera, Zhonor, llança un tema reivindicatiu perquè els més joves adopten una actitud responsable davant la crisi sanitària de la COVID-19.
La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Bétera va posar en marxa la setmana passada una campanya de conscienciació sobre l'ús de la mascareta entre els joves.
 
"La iniciativa sorgeix de la necessitat de conscienciar a la població jove perquè adopte les mesures de seguretat i prevenció davant la COVID-19", ha explicat la regidora de Joventut María Segura, al que afegia "hem vist que aquest no és un virus que afecte únicament a la població d'edat avançada, sinó que cada vegada en major mesura els joves s'estan veient greument afectats per la malaltia. Cap sector de la població pot relaxar-se".
 
"Posa't la mascareta" és el títol del tema amb el qual Zhonor, artista, compositor i veí de Bétera, ha posat ritme al missatge de reivindicació de la campanya. "El que hem pretés amb el tema és que el missatge arribe als joves i a tota la població en general, que es recorden d'ell i que el tinguen present sempre perquè és una cosa realment seriosa", ha explicat Zhonor. En la seua composició, el músic, ha optat per la utilització d'una lletra directa i un llenguatge jove, que al·ludisca precisament a aquest sector de la població, en el qual s'està donant una major quantitat de contagis. El vídeo que acompanya la campanya, realitzat per MBF Media Audiovisual, ressalta el caràcter urbà de l'artista de Bétera.
 
Pauet Drums & Dr. Badi han sigut els encarregats de produir el tema, que també promou altres recomanacions relatives a la prevenció de contagis. "Esperem contribuir a que la gent siga més responsable no sols amb l'ús de la mascareta, sinó amb totes les mesures de prevenció dutes a terme en aquesta crisi sanitària", explicava Zhonor.
 
Des de l'Ajuntament de Bétera, s'ha fet evident la confiança depositada en els nostres joves, que poden resultar els perfectes aliats perquè, amb missatges com el d'aquesta campanya, consciencien al seu entorn sobre la necessitat de fer front a un problema que ens afecta a tots.
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon