Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 6.547 actuacions amb usuaris ha gestionat el Portal d'Ocupació de la Mancomunitat desde el 2018

La Mancomunitat Camp de Túria va posar en marxa l'any 2018 el Portal d'Ocupació i Empresa. Un lloc on oferta i demanda es donaven la mà. Un portal que va veure la llum gràcies a l'Acord Territorial d'Ocupació, un programa dependent del departament de Promoció Econòmica i subvencionat per Labora a través de Fons Europeus.

Des que en 2018 va veure la llum aquest portal que casa ofertes d'ocupació, majoritàriament dins de la comarca de Camp de Túria, amb demandants d'ocupació (la gran majoria de la comarca) ha gestionat 212 ofertes d'ocupació. En el primer any de vida del portal es van registrar 52 ofertes; l'any passat la xifra va arribar quasi al centenar amb 98 i en el que portem d'any s'han comptabilitzat ja 62 ofertes d'ocupació.

Quant a les actuacions amb persones inscrites les xifres demostren que el Portal va convertint-se en un referent per a la cerca d'ocupació a la comarca. Des que va nàixer en 2018 les actuacions amb usuaris han anat augmentant cada any. En el seu primer any de vida el personal tècnic va realitzar 1.702 actuacions; en 2019 aqueixa xifra va pujar fins a les 3.115 i en el que portem d'any (de gener a juliol de 2020) esta xifra ja aconsegueix les 1.730 atencions.

En termes absoluts, les persones usuàries que hui en dia estan registrades en el portal ascendeixen a 3.080; dels quals 1.817 han sigut o són candidats/es a alguna de les ofertes publicades.

A més, el Portal d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria també disposa d'un apartat per a formació. En aquests dos anys d'activitat s'han inscrit en diversos cursos i jornades 725 persones.

Si estàs cercant treball o tens un lloc que necessites cobrir, no el dubtes i registra't en https://gestionandote.com/agencia/campdeturia; si tens algun dubte pots telefonar al 96 279 81 50 Ext.2.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon