Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es reposen els aljubs de Llíria amb 270.000 litres d'aigua per a tindrels preparats en cas d'incendis

Llíria:

Segons explica el regidor de mobilitat i camins, Paco Garcia Latorre, el consistori de Llíria ha dut a terme un any més la campanya de reposició dels aljubs i les cisternes públiques de la Concòrdia. Estes infraestructures hidràuliques han sigut omplides amb 270.000 litres d'aigua, a través de la Brigada de Camins del municipi i amb la col·laboració de la Societat de Caçadors de Llíria.

Esta acció és una mesura de prevenció d'incendis, ja que el terme municipal compta amb diversos punts d'emmagatzemament d'aigua, distribuïts estratègicament en llocs de fàcil accessibilitat. A més, estos punts estan sent adaptats a les exigències dels bombers, amb l'objectiu de facilitar la càrrega de d'aigua dels cotxes cisterna en cas de necessitat.

El terme municipal compta amb 18 instal·lacions per a emmagatzemar aigua, de les quals set compten amb una capacitat de més de 50.000 litres. Podent emmagatzemar prop d'1 milió de litres,García explica que, amb esta acció es pretén estar operatius davant de qualsevol emergència d'incendi en la zona forestal del municipi, perquè els servicis d'extinció tinguen punts de reposició sempre a punt i amb capacitat de repostatge d'aigua.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon