Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Parc de la Pineda de l'Eliana serà un “Bosc encantat” aquest cap de setmana

 

  • “Torna la primavera” arriba a l'Eliana per iniciativa de la Diputació de València per a ajudar a reactivar el sector de les floristeries, molt danyat per la pandèmia.

Des de dimarts passat 18 d'agost fins al dijous 20, un equip de més de 10 floristes treballa sota la direcció de l'elianera Chelo Pardo al Parc de la Pineda de l'Eliana en l'elaboració d'un muntatge floral que es podrà visitar a partir del divendres 21 fins al diumenge 23.

“Torna la primavera” és el nom que rep el projecte de reactivació econòmica del sector florista, un sector especialment afectat per la suspensió de les Falles 2020 i les festes locals a causa de la pandèmia. Es tracta d'un treball plantejat per l'Associació Nacional de Floristes i l'Associació de Productors i Venedors de Flores de Mercaflor i posat en marxa per la Diputació de València, que ha finançat l'esdeveniment amb 60.000 euros.

L'Eliana ha sigut un dels 20 municipis triats per la Diputació de València per a desenvolupar l'esdeveniment, que situarà el seu muntatge floral al Parc de la Pineda, un espai verd d'especial interés per als veïns i veïnes del municipi. El treball seguirà la temàtica principal d'un “Bosc encantat” on, a través d'un recorregut pels diferents racons del Parc, les persones visitants podran trobar elements d'ornamentació floral i personatges que els faran somiar i viatjar a través d'un espectacle d'olor, llum, color i d'històries màgiques.

A més, al llarg de la primera vesprada de visita al muntatge, el divendres 21, l'Escola de Gimnàstica Rítmica del Poliesportiu Municipal de l'Eliana farà una breu demostració amb música en directe a càrrec de membres de la Unió Musical de la localitat, per a donar inici a l'esdeveniment. Per a aqueix dia està prevista la visita del Vicepresident de la Diputació, Carlos Fernández Bielsa, qui acompanyat de l'alcalde Salva Torrent i membres de la Corporació faran el recorregut al llarg de l'exposició.

Per al primer edil, “el fet que l'Eliana haja sigut triat com un dels municipis que acullen aquesta mostra és un motiu de satisfacció, així com el poder ajudar des de les institucions a diversos sectors de l'economia, com en aquest cas el de les floristeries, que s'han vist greument afectats per la pandèmia”. L'alcalde ha aprofitat l'ocasió per a convidar a veïnes i veïns a passejar el cap de setmana pel Parc de la Pineda i gaudir del “Bosc encantat” de l'Eliana.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon