Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença la campanya de Bo Compra en més de 80 comerços de l'Eliana



De l'1 de setembre al 31 d'octubre els veïns i veïnes podran gaudir de descomptes directes de fins al 50%.

El Bo Compra creat per l'Ajuntament de l'Eliana amb l'objectiu de fomentar el consum en el xicotet comerç, l'hostaleria i el servei local estarà disponible per a la ciutadania a partir de pròxim dimarts, 1 de setembre. La campanya, que mobilitzarà en els seus dos mesos de duració un total de 600.000 euros, ha sigut presentada aquest dijous en el Nou Espai del Centre Sociocultural i ha comptat amb l'adhesió de 81 comerços locals, que oferiran descomptes directes de fins al 50%.

Aquesta acció forma part del pla ‘l'Eliana Impulsa’, posat en marxa el mes d'abril passat, en el qual el consistori ha invertit 1,2 milions d'euros de fons municipals per a la reactivació de l'economia local després de la crisi provocada pel Covid-19, amb accions com ara ajudes directes a l'empreses afectades per l'Estat d'Alarma per a cobrir les despeses corrents, licitacions menors de redacció de projectes a empreses locals i l'exempció del pagament de la taxa de terrasses fins al 2022.

La ciutadania haurà de buscar el logo de la campanya a la porta dels establiments participants, entre els quals trobarà empreses de tots els sectors, des de joieries fins a òptiques, papereries, drogueries o botigues de moda. Per part seua, entre els comerços de serveis adherits es troben autoescoles, clíniques, estudis de fotografia o acadèmies. A més de prop d'una vintena de bars i restaurants, un total de tres farmàcies de la localitat, quasi una desena d'establiments d'alimentació i sengles establiments d'estètica. Com és lògic, la venda d'alcohol i tabac no estaran subvencionats.
Els bons podran utilitzar-se en compres superiors a 10 euros, independentment del mitjà de pagament triat. El valor màxim finançat per venda serà de 100 euros, excepte per al comerç al detall de mobles i electrodomèstics que serà de 300 euros. Cada consumidor o consumidora es podrà beneficiar d'aquest programa una sola vegada per establiment.

El President de l'Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana, Sergio Podscharly, ha explicat que la campanya suposa una bona oportunitat per a garantir la continuïtat de l'activitat comercial en la localitat. “A més, els negocis ja disposen per avançat de les ajudes gràcies a l'esforç del consistori, la qual cosa facilita encara més la seua gestió”, ha declarat.

Per la seua part l'alcalde, Salva Torrent, no ha deixat passar l'oportunitat de recordar als empresaris la necessitat de complir amb les mesures d'higiene i protecció enfront de la Covid-19. “La nostra voluntat és repetir aquest tipus de programa per al foment i desenvolupament del comerç local en un futur, perquè cap empresari o autònom de l'Eliana es quede arrere en el camí de la recuperació”, ha conclòs.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon