Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Vilamarxant realitza labors d'higienització als parcs i zones de joc

Vilamarxant:

L'àrea de serveis de l'Ajuntament, dirigida per Gabriel Castellano, continua extremant les mesures d'higiene i prevenció en esta nova normalitat després de l'estat d'alarma que va detindre a l'estat espanyol.

De fet, Vilamarxant continua lluitant diàriament contra la pandèmia causada per la COVID-19, que continua molt present en tot el territori nacional amb nous brots i contagis.

Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament, ha recalcat la importància de mantindre el terme municipal en òptimes condicions per a minimitzar qualsevol risc provocat pel Coronavirus.

“Continuem treballant per a mantindre lluny de la població al temut Coronavirus, que s'ha cobrat milers de vides en tota Espanya. La neteja de parcs i zones comuns és una activitat rutinària, que s'ha convertit en essencial com a barrera davant el virus”, ha explicat Castellà.

“Continuarem fent estos treballs de neteja i higienització tantes vegades com siguen necessàries per a garantir la seguretat dels nostres veïns i visitants durant estos mesos d'estiu”, ha afegit el regidor.

 
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :