Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant realitza labors d'higienització als parcs i zones de joc

Vilamarxant:

L'àrea de serveis de l'Ajuntament, dirigida per Gabriel Castellano, continua extremant les mesures d'higiene i prevenció en esta nova normalitat després de l'estat d'alarma que va detindre a l'estat espanyol.

De fet, Vilamarxant continua lluitant diàriament contra la pandèmia causada per la COVID-19, que continua molt present en tot el territori nacional amb nous brots i contagis.

Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament, ha recalcat la importància de mantindre el terme municipal en òptimes condicions per a minimitzar qualsevol risc provocat pel Coronavirus.

“Continuem treballant per a mantindre lluny de la població al temut Coronavirus, que s'ha cobrat milers de vides en tota Espanya. La neteja de parcs i zones comuns és una activitat rutinària, que s'ha convertit en essencial com a barrera davant el virus”, ha explicat Castellà.

“Continuarem fent estos treballs de neteja i higienització tantes vegades com siguen necessàries per a garantir la seguretat dels nostres veïns i visitants durant estos mesos d'estiu”, ha afegit el regidor.

 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon