Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Serra realitza obres de millora de la Escoleta Infantil Municipal


La inversió de 27.000 euros s'ha destinat tant a l'exterior com a l'interior d'aquest edifici de fusta que es va posar en marxa l'any 2020.

D'una banda s'ha sanejat i pintant completament l'estructura de fusta dels porxos, tant el davanter com el darrere i la tanca de separació amb l'edifici confrontant. A més, les parets exteriors de l'edifici de fusta han sigut objecte de sanejament i pintura íntegrament.

D'altra banda, s'ha realitzat una ampliació de la zona d'ombra del pati amb la instal·lació d'un nou tendal que duplica l'ombratge existent. A més s'han instal·lat i protegit amb conquilles els suports metàl·lics. També, en l'exterior s'ha construït un nou magatzem d'obra amb la mateixa estètica que la resta de l'edificació.
Respecte de l'interior de l'equipament educatiu s'han instal·lat 5 equips d'aire condicionat portàtils per a les diferents aules. El condicionament interior també ha inclòs la col·locació d'estors ignífugs en les diferents dependències.
Les obres de millora s'ha anat realitzant durant aquest primer semestre i s'ha aprofitat el tancament pel *covid 19 per a acabar la intervenció . La "la Escoleta Infantil està ja preparada per a rebre als nostres xiquets al començament de curs” ha dit l'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon