Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

El President de la Diputació Toni Gaspar visita Serra i les obres de recuperació del patrimoni i el poliesportiu

Serra ha rebut este matí la visita del president de la Diputació de València, Toni Gaspar.

El màxim representant de la institució provincial ha sigut rebut per l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón i la corporació municipal a l’Ajuntament de Serra. El president ha signat al Llibre d’Or d’este municipi enclavat al cor de la Serra Calderona.

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha donat la benvinguda al president en nom de tota la localitat, al temps que ha agraït “el treball i suport de la Diputació de València en uns temps difícils com estos”. Tusón ha afegit que comparteix la línia encetada per la diputació de dotar de major autonomia els municipis, al temps que ha destacat com a eix prioritari la recuperació del patrimoni monumental del municipi i també la reforma integral del poliesportiu.

En eixa línia, Toni Gaspar ha destacat com a eix prioritari de la gestió provincial la eliminació de la burocràcia i la construcció d’una entitat més propera als ajuntaments.

Dotar d’autonomia als municipis és fonamental. “Ningú millor que els alcaldes per saber quines són les necessitats dels seus ciutadans i localitats” ha destacat Gaspar.

Després del xicotet acte protocolari, la comitiva ha fet un recorregut per la població seguint part de la Ruta de les Escultures, un itinerari que fica en valor el patrimoni de la localitat, per visitar diferents obres finançades pera la Diputació de València. La primera parada ha estat la torre de l’Ermita, que pràcticament està ja acabada de restaurar i que en breu es podrà visitar. Des d’allí, recorreguent el calvari han visitat la Torre del Senyor de la Vila el interior de la qual està a punt de ser restaurada.

Serra compta amb un ric patrimoni monumental amb quatre torres i el castell que el consistori ha començat a recuperar i posar en valor. Una aposta decidida pel patrimoni com a motor del turisme que complemente l’oferta de turisme de natura.

La visita ha acabat al Poliesportiu Municipal, Héctor Catalá, on han pogut vore la inversió que s’ha fet amb fons propis i de la Diputació de València per rehabilitar la pista de frontenis i per construir un camp de futbol 8 de gespa artificial.

L’Ajuntament està duguent a termen la remodelació integral del poliesportiu per convertir-lo en un centre multidiscipliar fruit d’un procés de participació ciutadana on el veïnat va decidir el poliesportiu que volia.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :