Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya de l'Ajuntament de Serra de suport al comerç local

Amb el lema, “100 % Comerç Local.Ara més que mai, comerç local”

L’Ajuntament de Serra fica en marxa una campanya de suport al comerç local del municipi i va a repartir entre tots els establiments de la localitat 2000 bosses de tela serigrafiades. Les bosses de suport a les tendes i xicotetes empreses seran distribuïdes després pels comerciants entre la seua clientela, incentivant així la compra als establiments més propers al ciutadà. A més a més, es van a repartir vinils per a instal·lar al sol i poder guardar els torns, complint així amb les mesures de distanciament social pel covid19.

La iniciativa va ser presentada ahir per l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, i el regidor de Comerç, Borja Martínez, a la presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Serra, ACE Serra, Yolanda Aliaga. Amb el lema, “100 % Comerç Local.Ara més que mai, comerç local”, la bossa de cotó destaca tres característiques del comerç que tenim més prop de casa: la qualitat, la sostenibilitat i la proximitat. A més a més, també es repartiran vinils horizontals d’un metre de llargària i en forma de cercle d’espera de torn.

“El comerç local és el més proper, el que crea llocs de treball al municipi. Són els nostres veïns i per això hem d’incentivar la compra a Serra” comenta el regidor de Comerç, Borja Martínez qui afegeix “estem treballant colze a colze amb ACE Serra des de que es va incentivar la seua creació ara fa dos anys per l’ajuntament, pensant en les seues necessitats i donant-los tot el suport”. El teixit comercial de la localitat ha estat primordial i estratègic durant la crisi sanitària ocasionada per la covid19 i l’Ajuntament de Serra es va volcar des de l’inici en donar suport a este sector amb repartiment de mascaretes, pantalles, hidrogel per a tots els comerços del municipi. “Sempre hem estat ahí donant-los suport, des de la regidoria de Comerç s’ha estat molt pendent, reunions setmanals i moltes vegades diàries durant la crisi” diu l’alcaldessa Alicia Tusón.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon