Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Brot de COVID-19 en el municipi de l'Eliana, afecta a persones vulnerables

L'Ajuntament de l'Eliana ha tingut coneixement d'un brot de COVID-19 en el municipi.

Davant els rumors que han circulat les últimes hores, el Consistori s'ha posat en contacte amb la Direcció General de Salut Pública, qui ha verificat aquesta informació i, encara que abans del brot l'històric per COVID-19 de L'Eliana pujaba a 44 afectats i 4 morts. En aquests moment hi hà un brot que encara no es coneix el seu abast.

L'administració autonòmica és l'única competent en la gestió d'aquesta situació i, per tant, l'única que posseeix totes les dades. Qualsevol informació que done l'Ajuntament haurà sigut contrastada i autoritzada per la Conselleria. Des de la Direcció General ens traslladen la següent informació:

1- El brot està localitzat en un espai molt concret i controlat .
2- Estan estudiant els casos apareguts i ja s'estan efectuant les proves pertinents.
3- Les persones afectades i/o familiars, o persones que hagueren pogut tindre relació ja han sigut avisades o contactades per les autoritats.
4- El departament de Salut de l'Arnau de Vilanova, al qual pertany el nostre municipi, ja ha intervingut per a la cura i atenció de les persones.
5- Les persones afectades per aquest brot són persones majors, les més vulnerables davant el virus. Insistim en la necessitat de complir les normes de protecció i distanciament social, especialment, per part de les persones joves.

L'Ajuntament de l'Eliana desitja manifestar una ràpida recuperació a les persones afectades i, com ha fet durant tota la pandèmia, posa a la disposició de totes elles els recursos municipals per a ajudar-los a guanyar la batalla del COVID-19.

Segons altres informacions el brot pot estar afectant a una residència del municipi i el seu abast pot estar prop de les 14 persones. No obstant això, pel que sembla, està controlat i delimitat


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon