Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Totes les festes de La Pobla de Vallbona suspeses fins a l'octubre


Se cancel·la el XIII Festival Ceba-rock i el I Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Pobla de Vallbona

La Clavaria de la III Caseta de la Mare de Déu del Rosari posposa la celebració del 50 aniversari a 2021.

la Desfilada Cívica de les Festes del 9 d’Octubre també s'anul.len

La Pobla de Vallbona de Vallbona suspendrà tots els grans actes de les festes fins el mes d’octubre. Davant la situació creada per la pandèmia de COVID19 i les mesures de protecció que impedixen organitzar actes multitudinaris, el consistori ha optat per anul·lar els principals actes programats en els pròxims mesos a la localitat.

El primer acte afectat és el XIII Festival Ceba-rock previst per al pròxim 20 de juny i que en esta edició comptava amb la presència de Xavi Sarrià, la Fumiga, Tenda i el grup local Aspart. El festival que dóna la benvinguda a l’estiu es cancel·la donat la impossibilitat d’ajuntar els centenars de persones que cada any concentra este esdeveniment.

De la mateixa manera l’Ajuntament de la Pobla ha anul·lat els principals actes previstos per a les festes d’estiu entre els que destacava l’orquestra Montecarlo que cada any ompli el parc municipal. 
També s’ajorna per a 2021 la celebració del I Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Pobla de Vallbona que el consistori estava organitzant de manera conjunta amb la Corporació Musical.

En consens amb les parròquies de la Pobla i els representants de les tres casetes de les Clavaries de la Mare de Déu del Rosari i davant la impossibilitat de celebrar amb normalitat uns actes de la importància de les festes patronals, es cancel·len les celebracions d’enguany. La Clavaria de la III Caseta, encarregada de celebrar enguany les festes, traslladarà la celebració del seu 50é aniversari al pròxim any.

Per últim, s’anul·len els preparatius de la Fira Medieval, les recreacions històriques i la Desfilada Cívica de les Festes del 9 d’Octubre. 

Tot i això, des de l’Ajuntament no es descarta organitzar actes extraordinaris alternatius per a celebrar les dates més assenyalades al calendari festiu de la localitat d’acord amb les mesures de seguretat establertes en cada moment per les autoritats sanitàries.

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :