Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Llíria inicia treballs per a la construcció del nou CEIP núm. 3 que se situarà en la zona de Mura

Llíria:

El regidor d'Infraestructures Educatives de Llíria, Paco García, ha informat de l'acord de la Junta de Govern Local per a la convocatòria del procediment obert del servei de redacció del projecte bàsic i d'execució, documentació necessària per a la tramitació de la llicència ambiental i direcció d'obra per a la construcció del nou col•legi públic d'Educació Infantil i Primària en la localitat edetana.

El CEIP núm. 3 se situarà a la zona de Mura, al costat del nou IES Camp de Túria, actuació que també està en procés de licitació. Este és un dels dos centres de nova construcció que l'Ajuntament i Conselleria Educació ha acordat dur a terme esta legislatura en el marc del Pla Edificant.

El pressupost de licitació del projecte és de 391.369,85 euros, i a partir d'ara es podran presentar ofertes a través dels mitjans telemàtics municipals del departament de Contractació.

Paco García ha assenyalat que, "després de 40 anys, Llíria comptarà amb un nou col•legi públic, ja que l'últim va ser construït l'any 1977. Amb això, es donarà compliment a una vella reivindicació de la comunitat educativa local, que en l'última dècada ha vist com es massificaven els actuals centres de la localitat. La previsió és que les obres d'esta nova infraestructura pogueren iniciar-se a final d'este any 2020 o principis de 2021".

 
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :