Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana recupera l'espai degradat al costat del barranc de Mandor



• La inversió total serà de 49.000 i estarà cofinançada per la Diputació de València.   

L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat les obres de recuperació de l'espai degradat de la zona del barranc de Mandor. Els treballs de rehabilitació de la zona es desenvoluparan durant els pròxims tres mesos amb un cost que ascendeix a 48.342 euros, finançats al 80% per la Diputació de València.

En concret, l'actuació consistirà en la neteja i desbrossament del terreny, l'eliminació d'espècies vegetals invasores, la poda d'arbres i la replantació de vegetació existent. Així mateix, es retirarà el clos de la pista de tennis, es realitzaran murs de contenció i bancs de formigó per al descans, s'executarà una escala de fusta amb accés per a persones amb mobilitat reduïda i es crearà un espai barrat per a l'oci de gossos.
Gràcies a aquest programa el consistori durà a terme la rehabilitació mediambiental d'aquesta zona deteriorada de gran potencial paisatgístic i interés per a ús recreatiu i d'esplai per a veïns, veïnes i visitants.

La regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha explicat que el projecte busca posar en valor aquesta zona tractant d'utilitzar preferentment espècies vegetals autòctones, així com materials naturals com la fusta i la pedra per a maçoneria. “Tot això a fi de rescatar un espai públic natural que s'integre en l'entorn urbà per a poder ser utilitzat i gaudit per la ciutadania”, ha explicat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon