Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comerç Actiu posa en peus amb les associacions de comerciants de Camp de Túria una Campanya donant les gràcies pel suport rebut


Les Associacions de Comerciants de Camp de Túria inicien demà una campanya per a agrair el suport de totes les persones que continuen creient en el comerç local i els trien per a realitzar les seues compres cada dia.

Les 17 associacions de la comarca van crear fa uns mesos la marca comuna ‘Comerç Actiu’. Una marca que identificara els valors del comerç de proximitat i que el comerç de Camp de Túria representa. Proximitat, productes i serveis de qualitat i un tracte immillorable són algunes de les característiques que defineixen als comerços de Camp de Túria.

A partir de demà, cinc tanques publicitàries repartides per la CV-35 així com per algunes poblacions de la comarca donaran les gràcies a totes les persones que compren en el comerç local. I al mateix temps, amb aquesta visibilitat es pretén reforçar la imatge d'unió i de diversitat de productes i serveis que estan a l'abast de veïns i veïnes i de visitants.

Es tracta d'una campanya publicitària realitzada gràcies a fons públics procedents de la xarxa AFIC (Agència Foment Innovació Comercial) dependent de la Conselleria d'Economia.

Paral·lelament a això, s'ha creat també la pàgina web www.comerçactiu.com. Una finestra al món per a donar a conèixer totes les associacions de comerciants que formen part d'aquesta marca comuna.

La Mancomunitat Camp de Túria treballa des de fa anys amb el comerç local com a motor de creixement econòmic i agent dinamitzador dels nostres pobles. L'ens supramunicipal recorda la importància de donar suport i apostar pel comerç de proximitat perquè continue existint vida als nostres carrers i barris.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon